Particuliere thuiszorg Roosendaal

Wanneer u particuliere thuiszorg in Roosendaal inschakelt wilt u uiteraard tevreden zijn over de zorg die u ontvangt. U wilt zorg van de beste kwaliteit, zorg die bij u past en dat aansluit bij datgene wat u nodig heeft. Het is belangrijk om te weten dat u best eisen mag stellen aan thuiszorg, zeker wanneer deze thuiszorg op particuliere basis bij u thuis wordt verleend.

Weet welke zorg u ontvangt

Bij particuliere thuiszorg in Roosendaal van Zuster Jansen weet u altijd welke zorg u ontvangt en hoeveel zorg dit is. U heeft het namelijk zelf voor het zeggen, omdat u zelf de zorg bij Zuster Jansen kunt inschakelen. U kunt hierbij kiezen voor particuliere nachtzorg, 24-uurs zorg of specialistische zorg, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer. Daarnaast worden deze zorgvormen afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Zorg als ruim begrip

Bij Zuster Jansen zien we zorg als een ruim begrip. Wij bieden niet alleen de beste verzorging en verpleging, maar wij bieden tevens persoonlijke aandacht, rust en continuïteit in uw leven. Behoefte aan een actievere vorm van zorg? Uiteraard zijn we er ook voor u om leuke dingen te ondernemen. Onze zorgverleners zijn een prettig gezelschap die zich aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Wij wandelen of koken graag samen met u.

Meer over Zuster Jansen

Particuliere thuiszorg in Roosendaal biedt u veel voordelen. Zo kunt u zelf de zorg inschakelen die u nodig heeft. Daarnaast wordt er een vast zorgteam voor u vastgesteld van maximaal vijf zorgverleners. Bovendien hebben wij geen wachtlijsten, zodat u direct gebruik kunt maken van onze uitstekende diensten. Bezoek onze website voor meer informatie.

Direct persoonlijk advies of onze zorg aanvragen? Neem dan contact op via de website of door te bellen met 020 – 63 66 837.

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARCHIEF