Nachtzorg Roosendaal

Heeft u behoefte aan zorg tijdens de nachturen? Dan kunt u nachtzorg in Roosendaal van Zuster Jansen inschakelen. U kunt behoefte hebben aan nachtzorg om verschillende redenen. Bijvoorbeeld als u extra zorg nodig hebt, als aanvulling van de zorg die u overdag ontvangt. U kunt bijvoorbeeld in de nacht last hebben van klachten, of u heeft daadwerkelijk verzorging of verpleging nodig in de nacht.

Waakdiensten en slaapdiensten van Zuster Jansen

Zuster Jansen maakt bij nachtzorg een onderscheid tussen waakdiensten en slaapdiensten. Bij slaapdiensten gaat het om het veilige gevoel dat u heeft gedurende de nacht door de aanwezigheid van een zorgverlener. Uiteraard is deze zorgverlener altijd beschikbaar om te verzorgen of verplegen wanneer dit nodig is. Bij waakdiensten zijn er meer (vaste) zorgmomenten in de nacht. Hierbij gaat het dan ook om een actieve vorm van nachtzorg in Roosendaal. In beide gevallen is er een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig van 23.00 uur tot 07.00 uur.

Iets voor u? Vraag om advies!

Mocht nachtzorg van Zuster Jansen iets voor u zijn, laat u dan goed adviseren over welke zorgvorm het beste bij u en uw situatie past. Zuster Jansen is altijd bereikbaar om u advies te geven over uw persoonlijke situatie en zorgvragen. Misschien kunt u ook eens kijken naar onze andere zorgvormen. Uiteraard wordt uw zorg te allen tijden afgestemd op uw situatie, voor welke zorgvorm u ook kiest. Elke zorgvraag is uniek en vergt een unieke aanpak. Voor vragen en advies over nachtzorg in Roosendaal of onze overige diensten kunt u contact opnemen met onze zorgcoördinator. Zuster Jansen geeft graag advies over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op het nummer 020 – 63 66 837.

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARCHIEF