Zorg bij Alzheimer Roosendaal

De ziekte van Alzheimer brengt in welke vorm dan ook veel teweeg in uw situatie, maar ook in de situatie van uw vrienden, familie of naasten. Het kan zijn dat er meerdere keren overleg is geweest over de vraag wie van degenen uit de directe omgeving de zorg op zich gaat nemen. Vaak wordt er niet direct gedacht aan externe zorgverleners, terwijl dit in de meeste gevallen de beste optie is. Zorg bij Alzheimer is namelijk zwaar en vereist professionele kennis over het omgaan met Alzheimer. U zult merken dat deze zorg ook steeds zwaarder wordt naarmate de ziekte vordert. Leest u daarom eens over de mogelijkheden van zorg bij de ziekte van Alzheimer in Roosendaal door Zuster Jansen.

Thuis wonen met Alzheimer? Ja.

In veel gevallen is het mogelijk om thuis te blijven wonen met de ziekte van Alzheimer, mits de juiste verzorging en verpleging wordt geboden. Wanneer de behoefte aan professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer in Roosendaal groter wordt, kunt u eens informeren naar wat Zuster Jansen voor u kan betekenen. Wij staan namelijk graag voor u klaar om passende zorg te verlenen.

Zuster Jansen en Alzheimer

Bij Zuster Jansen werken professionele zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het bieden van zorg bij de ziekte van Alzheimer. Dit betekent dat onze zorgverleners ervaren zijn met zorg bij Alzheimer en dus affiniteit hebben met uw situatie. Dit is belangrijk, want dit is bepalend voor de mate van veiligheid en comfort bij iemand met Alzheimer.

Eén van de dingen waar Zuster Jansen zich onder andere op richt is het zoveel mogelijk in stand houden van uw dagelijkse routine van uw leefstijl. Onze zorgverleners creëren rust en regelmaat in uw omgeving, iets wat centraal staat bij zorg bij de ziekte van Alzheimer van Zuster Jansen.

Benieuwd naar wat Zuster Jansen voor u kan doen? Neem contact op voor het informeren naar de mogelijkheden of voor het direct aanvragen van onze intensieve 24-uurs zorg bij Alzheimer in Roosendaal.

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARCHIEF